LA STRADA BLADEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 907 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Strada Bladel. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2024 om 22:40 Het eten was lekker. Had pizza Funghi met een extra zak friet. De bezorging was allemaal prima. Alleen vind 4 euro voor zo'n klein beetje friet wel beetje erg. Je voelt je zowat opgelicht. Erg klein zakje.
20 jun 2024 om 20:04 Gewoon lekker en warm bezorgd
4 jun 2024 om 20:49 De zalm met frietjes was echt slecht friet was echt heel slap en de zalm was heel droog Ik had extra brood met extra kruidenboter besteld ik krijg kruidenboter 1x smeren en hij is op Echt heel slecht
4 jun 2024 om 20:15 Besteld vanuit de Vennenbos levering was supersnel en het eten was lekker!
28 mei 2024 om 23:05 Heerlijk!
26 mei 2024 om 22:23 Precies op tijd geleverd. Goed eten
4 mei 2024 om 20:53 Lekkere hete pizza's voor herhaling vatbaar
3 mei 2024 om 10:37 Heerljke en goed belegde pizza's
27 apr 2024 om 19:03 Heerlijk gegeten pizza en pasta perfecto
26 apr 2024 om 19:53 Waren iets vergeten maar werd netjes na bezorgd
14 apr 2024 om 18:56 Vriendelijke bezorgster en mooi op tijd bezorgd! Pizza was wat nat en slap maar smaakte goed. Alles vers!
13 apr 2024 om 20:11 Kwaliteit was deze keer niet zoals we gewend waren. Natte pizza bodems en te pittige pasta.